Családi vállalkozásunk közel húsz éve üzemel Tiszaug központjában. Szolgáltatásaink sorát elsőként a  vendéglátás területén indítottuk, mikor is 2000-ben nyitottuk a legendás Korona Vendéglőt. Azóta sok sok év eltelt és szolgáltatási körünk folyamatosan fejlődött, tüzépet, élelmiszer boltot, iparcikk kereskedést és varrodát is üzemeltetünk. Szívünk ügye a tiszaugi lakosság igényeinek kiszolgálása, de a község idegenforgalmát is igyekszünk minél magasabb szinten kiszolgálni.

Legyen egymáshoz szerencsénk, térjen be hozzánk!

Üdvözlettel: Szabó László

Élelmiszerbolt

 

Tiszaugi élelmiszerboltunkat 2006-ban nyitottuk, P és P pékárú és a Fejedelmi pékség termékeit forgalmazzuk. Tej termékektől a vegyes árúcikkekig minden megtalálható ami egy háztartás kiszolgálásához szükséges.

Cím: Tiszaug Rákóczi Ferenc u. 53.

Telefon: 06 30 905 97 85

 

2007-ben  Tiszakürtön nyitottuk élelmiszerboltunkat, ami mellett a kereslet hatására hangulatos büfé is kialakult ahol a kávé és ital különlegességek mellett télen forró teával, nyáron pedig fagylalttal jégkrémmel várjuk az arra látogatókat.

Cím: Tiszakürt Petőfi Sándor u. 18.

Telefon: 06 30 515 35 99

 

Élelmiszerboltjainkban a környékben kizáriólagossan EON feltöltés lehetséges, és étkezési utalványt is elfogadunk!

 Mind a két boltunk mellett dohánybolt is megtalálható!

 

Tiszaugi Tüzép

 

Tüzépünk 2009-től szolgálja a helyi és Tiszazug környéki embereket, kínálatunkban a vegyes tüzifa, sóder, homok cement, csempék ragasztók zsalu elemek stb. minden megtalálható. 

Megbízható minőséget kínálunk hazai és külföldi gyártók építőanyagaiból, amelyeket kérésére házhoz is szállítunk.

Házépítés, felújítás, vagy átalakítás, munkatársaink segítenek Önnek, legyen az építőanyagok kiválasztása vagy a szükséges méret-mennyiség kiszámítása.

Cím: Tiszaug Rákóczi Ferenc u. 53.

Telefon: 

Kerekes Istvánné Julika

+36 70 776 43 08

 

Iparcikk bolt

Iparcikk boltunk a az élelmiszerbolttól 30 méterre található ahol festékek, műanyagtermékek, kerékpárok és kerékpár alkatrészek nagy választékban megtalálhatók. Továbbá  szögek csavarok, több mint 6000 termék közül választhat.

Horgász cikkek, botok, horgok, orsók és horgeszjegyeket is szerepelnek kínálatunkban mivel Tiszaug és környéke a horgászok kedvelt helye.

 

Varroda 

 

2018-tól varrodával is rendelkezünk ami munkaruháktól kezdve egyéb textil áruk gyártása és műszaki textil árúk gyártásával foglalkozik.

 

Cím: 6064 Tiszaug  Rákoczi Ferenc u. 32.

Telefon:

Szabó László

ügyvezető

06 30 905 9785